Search Input


Giften

Giften, schenkingen en legaten

CAW 't Verschil is erkend en wordt voor de basiswerking gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Maar het CAW wil meer betekenen voor het welzijn in Limburg en daartoe rekent onze organisatie op ondersteuning door bedrijven, organisaties, fondsen en mensen zoals u.

 

Het is dankzij een gulle schenking dat de kinderen in het Vluchthuis zich kunnen uitleven op hun buitenspeeltuig en dat de bewoners van 't Keerpunt in Lommel over aangepast meubilair beschikken. De jongeren van De Tunnel krijgen zo ook Sinterklaas op bezoek en cliënten in de opvang kunnen nu ook van het lentezonnetje genieten op de ons geschonken tuinbanken.

 

Help ons helpen. Alle steun is meer dan welkom.

 

Hoe kan je ons steunen?

  • Giften kan je storten op de rekeningnummer BE38 0882 1281 6072 / BIC: GKCCBEBB van CAW ’t Verschil
  • CAW ‘t Verschil is als vzw gemachtigd giften, legaten en schenkingen te ontvangen. Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar
  • Als je ons structureel wil ondersteunen, kan je een doorlopende opdracht instellen bij je bank. Op het einde van het jaar tellen we je bijdragen samen voor het fiscale attest
  • Voor een persoonlijke bespreking van uw schenking of legaat kan je ons telefonisch bereiken op het nummer 011 85 92 40 (Davy Paulus) of via e-mail.

Alvast hartelijk dank!

 

 

Afdrukken  
 

Contact

 

CAW Limburg vzw

Centrale Dienst

Kuringersteenweg 439 bus 3

3511 Hasselt

tel  011 21 20 20 (hulpverlening)

tel  011 85 92 40 (administratie)

fax 011 82 35 99

info@cawlimburg.be

 

© 2010 - contacteer webmeester

 

 

Privacy